De begeleiding is in handen van

Marije van der Kuur

Marije van der Kuur

In 2016 heb ik mij om laten scholen van kapster naar persoonlijkbegeleidster in de gehandicaptenzorg. Mijn tweede stage was bij In Bildt. Hier heb ik mijn stage zeer positief afgerond. In Bildt was nog in de opstartfase en ondanks dat er nog niet veel cliënten waren gaf het genoeg uitdagingen om mijn creativiteit in te kunnen zetten. Na een aantal jaar bij een andere dagbesteding te hebben gewerkt raakte Jaap en ik weer aan de praat en boodt mij een baan aan. Ondanks dat ik niet het zelfde zou verdienen wist ik wel dat ik bij In Bildt meer op mijn plek zou zijn.
Eerst via een uitzendbureau en later in vaste dienst bleek al snel dat onze visie gelijk was. In 2021 zijn we om tafel gegaan en hebben we besloten de handen ineen te slaan. Sindsdien ben ik trotse mede-eigenaar van In Bildt dagbesteding.
 

 

Jaap-Jan Deli

Na dertien jaar bij een grote zorgorganisatie in een activiteitencentrum te hebben gewerkt ben ik in 2015 In Bildt dagbesteding gestart. De werkervaring die ik in deze tijd heb op mogen doen, heeft mij genoeg zelfvertrouwen gegeven om als zelfstandige verder te gaan.

Mijn ideaalbeeld van een dagbesteding bleek al snel aan te sluiten bij de behoeften van de cliënt. Kleinschalig werken in een veilige omgeving. Een plek creëren waar wel tijd is voor de verhalen en net dat stukje extra ondersteuning kunnen bieden als dat nodig is.
Nu Marije en ik de krachten hebben gebundeld en verder gaan als VOF In Bildt, weet ik zeker dat we op de juiste weg zijn en kijk ik vol vertrouwen naar de toekomst.