D
"Oorspronkelijk kom ik uit Den Helder en de liefde bracht mij naar Harlingen. Nadat ik 45 jaar bij de Koninklijke Marine gewerkt heb als radartechnicus, mocht ik met pensioen en ben ik verhuisd naar Harlingen. Hier ben ik getroffen door een hersenbloeding. Na gerevalideerd te zijn in Beesterzwaag is er voor mij een plekje gezocht bij de dagbesteding. In het begin zag ik het niet zitten, maar mijn vrouw vond het niet goed dat ik hele dag op de bank zat te lezen. 
uiteindelijk ben ik bij In Bildt terecht gekomen waar ik het bijzonder naar mijn zin heb; zover dat ik zelf voor een derde dag gekozen heb. Het werk is afwisselend, de mensen zijn aardig, mijn medepatienten zijn aardig en er valt (tot nu toe) geen ongetogen woord. 
We helpen elkaar indien nodig en doen bepaald werk samen. Er is geen dwang en op verzoek controleren ze mijn werk omdat ik een deel van mijn zicht kwijt ben.

Ik hoop dat het nog lang zal doorgaan op dezelfde manier!"

P
"In Bildt is voor mij een dagbesteding in Minnertsga waar ik altijd met genoegen heen ga. De mensen die daar werken zijn behulpzaam en vriendelijk. Het is voor mij heerlijk om te kletsen, koffiedrinken en werken!

Ik vind het goed en ontspannend".

J

"Ik ga elke dinsdag met plezier naar In Bildt. We zitten nu op een mooie lokatie. Dit is een leuke, voormalig bakkerij in Minnertsga. We klussen hier veel en vaak met hout. Kasten oppimpen in een moderne kleur of als je zelf een project wilt maken dan word je hier ook mee geholpen. Als je thuis iets hebt dat gerepareerd moet worden dan zijn we soms net de repairshop.
We werken in alle rust en gaan regelmatig pauzeren. Soms zitten we ook wel eens wat langer als we leuk aan het praten zijn.
De sfeer is altijd top en we zijn altijd bereid elkaar even te helpen. De begeleiders ondersteunen je bij de projecten die je doet (en met plezier)".